Op school zijn verschillende ouders actief met diverse activiteiten.

Door de betrokkenheid van ouders wordt de school beter, leuker en completer. Hieronder leest u van de verschillende activiteiten en een korte samenvatting van de inhoud.

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van een van deze activiteiten en wilt u actief betrokken zijn, dan horen we dat graag.

Ouders gaan mee als begeleiding en voor vervoer bij verschillende activiteiten. Dit gebeurt op aanvraag van en  in overleg en samenwerking met de leerkrachten.

 

Decoratie ouders versieren de hal in de verschillende thema’s. Tevens zijn er ouders die de raamverzieringen in de hal en bij de kleuters verzorgen.

 

Het luizenopsporingsteam controleert na iedere vakantie de leerlingen op hoofdluis. Door hun inbreng kunnen problemen vaak voorkomen of opgelost worden. Dat is een kopzorg minder voor de school.

 

Oud papier wordt maandelijks opgehaald door drie ouders van onze school. Het geld dat we hiermee verdienen is bestemd voor de kinderen van school. De school werkt met een schema voor wat betreft het ophalen van het oud papier. Dit schema wordt naar alle ouders gemaild. Mevrouw Lydian Prins en mevrouw Ilona Schoonbeek  coördineren het ophalen van oud papier. We vragen ouders, indien ze niet kunnen, zelf een andere ouder te regelen.

 

Ouders kunnen jaarlijks inschrijven voor allerlei activiteiten middels een intekenlijst, die verder in en om school plaatsvinden. Waaronder het plein vegen, schoonmaakavonden, hulp bij feestelijke activiteiten, zwemmiddagen en andere activiteiten.